Zaradi vse veejega povpraševanja in zanimanja sem se odloeil, da vam proti plaeilu ponudim možnost izdelave makrov po vaših specifikacijah.
Pogoji izdelave so sledeei:
- Ponujam vam možnost izdelave makrov v MS Office programih.
- Opis pošljite na naslov makri@matjazev.net, kjer podrobno opišite, kaj želite. Ko bom pismo prebral, vas bom kontaktiral ter vam povedal ali sem delo pripravljen sprejeti.
- Ko se dogovorimo, da delo sprejmem, se bomo zelo podrobneje pogovorili tudi o specifikacijah, saj bomo lahko kvaliteto dela ocenili izkljueno glede na podane specifikacije.
- Ko je izdelek narejen ga ocenite in kot rezultat dobite vso izvorno kodo. To pomeni, da ni nikjer nieesar skritega in da lahko dalje razvijate sami ali pa kdo drug. S plaeilom dogovorjene vsote postane programska koda vaša last.
- Glede na specifikacije se bomo dogovorili tudi o plaeilu. Dogovorili se bomo za fiksni znesek in zadaj ni popolnoma nobenih skritih stroškov. O mojem znanju in kvalitetah se lahko preprieate na strani http://www.matjazev.net kakor tudi v tem forumu. Sem magister znanosti s 15 letnimi izkušnjami v celotni paleti razvoja programske opreme (vee si lahko preberete na že omenjeni strani).
- Za vsa vprašanja dileme in podobno pa sem vedno dosegljiv na makri@matjazev.net