acd izpisek iz ujp-a
acd izpisek iz ujp-a
A mogoče ve kdo kako se lahko prikaže acd izpisek (plačila preko posebne položnice) v excelu. S svojim znanjem ne morem storiti ničesar. Vse kaj vidim je da je acd izpisek v obliki zip in ko odzipam dobim datoteko npr. 2008007IZ060212, ne morem pa nikjer videt kakšna datoteka je to in sem nemočen . Če jo odprem z excelom pa dobim
1,0501E+104
1,9001E+104
1,0401E+104
9,9E+105
Hvala za pomoč!
1,0501E+104
1,9001E+104
1,0401E+104
9,9E+105
Hvala za pomoč!
Glede na to bi bila torej pravi naslov za strukturo datoteke uprava za javna plačila. Tam vprašajte kakšno strukturo ima datoteka. Ko boste to vedeli pa vam lahko tukaj pomagamo z nasvetom, kako npr. dobiti vrednost iz nekega niza od 40-tega do 50-tega znaka ali kaj podobnega.
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
Matjaž Prtenjak
Administrator
Hm... struktira je torej znana in je opisana na naslovu http://www.ujp.gov.si/dokumenti/dokument.asp?id=35. V čem je torej problem?
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
Matjaž Prtenjak
Administrator
problem je v tem, da sem upal da obstaja mogoče kak program, ki te podatke spravi v bolj urejeno obliko, ki je lažje berljiva, ker trenutno ni našega programerja in da bi lahko knjižil lažje vsaj dva dni...sem iskal po spletu pa se ni nihče o tem pogovarjal...hvala, zdaj sem bližje rešitvi..je rekla šefica da mam do jutri zjutraj čas da porihtam to
Na dnu tele strani mislim, da imate poseben program, ki naj bi naredil to kar želite. Vsaj jaz sem razumel tako. Upam, da je to tisto kar iščete
lp,
cedra
cedra