AKTIVACIJA KARTICE POKAŽI IZVORNE DOKUMENTE v wordu 2007

Pomoč pri delu z MS Wordom
Odgovori
smeško
Prispevkov: 50
Pridružen: Ne Mar 02, 2008 4:22 pm

AKTIVACIJA KARTICE POKAŽI IZVORNE DOKUMENTE v wordu 2007

Odgovor Napisal/-a smeško »

Živjo!

V izdelanem Wordovem dokumentu sem spreminjala, brisala, dodajala, itd. tekst. Sedaj pa želim, videti kaj je bilo pred tem napisano.
Želela sem to narediti s funkcijo na kartnici Pokaži izvorne dokumente. Toda kartica ni aktivirana - kako aktiviram to kartico?? :oops: :(
Poskušala sem tudi s primerjanjem sprememb v dokumentu, toda imam isti izvirni in pregledani dokument, ker sem popravke delala v izvirnem dokumentu.
(Sicer je že nekaj časa nazaj, ko sem delala s kartico primerjaj in takrat nisem imela nobenih težav.) Sedaj pa ne gre in ne gre. In tako kot sem že
omenila zgoraj ni aktivirana kartica pokaži izvorne dokumente.

Torej imam samo en dokument v katerem so se dogajale vse spremembe z različnimi pregledovalci.

Hvala za odgovorLp
admin
Site Admin
Prispevkov: 3692
Pridružen: Sr Jul 20, 2005 10:06 pm

Re: AKTIVACIJA KARTICE POKAŽI IZVORNE DOKUMENTE v wordu 2007

Odgovor Napisal/-a admin »

Pozdravljeni,

Funkcije, ki jih omenjate delujejo nad več dokumenti... če imate EN SAM dokument vam nič od tega ne bo delovalo, saj namen teh orodij ni takšen!

Torej na hitro:

Vi imate nek dokument in ga pošljete drugi osebi
  1. lahko vključite sledenje spremembam. Word bo samodejno sledil vsem spremembam in ko boste dobili dokument nazaj boste videli vse spremembe, ki jih je nekdo drug naredil.
  2. Lahko shranite originalni dokument in dokument, ki ga dobite nazaj - potem pa oba dokumenta primerjate in za to uporabite funkcijo Primerjaj. Šele ko primerjate DVA dokumenta pa se vam omogoči tudi opcija Prikaži izvorne dokumementa - torej če imate en dokument brez revizij in brez izvornega dokumenta vam vse te opcije nič ne pomagajo!
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
Odgovori