..|| Blog || Produkti/Storitve || MExcel || MDodatki || 300 nasvetov ||..

Lepljenje v TextBox

Pomoč pri izdelavi makrov

Lepljenje v TextBox

OdgovorNapisal/-a BJ » Pe okt 13, 2017 10:16 am

Pozdravljeni!
V UserForm imam TextBox. Ali je možno in kako, da v ta TextBox prilepim neko kopirano besedilo?
Hvala za pomoč in LP
BJ
 
Prispevkov: 152
Pridružen: Sr okt 26, 2005 5:46 pm



Matjazev.NET
 

Re: Lepljenje v TextBox

OdgovorNapisal/-a admin » Pe okt 13, 2017 10:37 am

Pozdravljeni

Da, to omogočajo vsa vnosa polja v Oknih.

Postavite se v polje in pritisnite Ctrl+V. To je standardna kombinacija tipk in pomeni 'prilepi', Ctrl+C pa pomeni 'kopiraj'.
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
admin
Site Admin
 
Prispevkov: 3415
Pridružen: Sr jul 20, 2005 10:06 pm

Re: Lepljenje v TextBox

OdgovorNapisal/-a BJ » Pe okt 13, 2017 10:51 am

Hvala! Sem poskušal z miško pa ni šlo.
Lep dan želim.
BJ
 
Prispevkov: 152
Pridružen: Sr okt 26, 2005 5:46 pm


Vrni se na VBA

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov