Pisanje makrov

Splošna obvestila o forumu
Odgovori
admin
Site Admin
Prispevkov: 3693
Pridružen: Sr Jul 20, 2005 10:06 pm

Pisanje makrov

Odgovor Napisal/-a admin »

Pozdravljeni,

Zaradi vse veejega povpraševanja in zanimanja sem se odloeil, da vam proti plaeilu ponudim možnost izdelave makrov po vaših specifikacijah.

Pogoji izdelave so sledeei:
  1. Ponujam vam možnost izdelave makrov v MS Office programih.
  2. Opis pošljite na naslov makri@matjazev.net, kjer podrobno opišite, kaj želite. Ko bom pismo prebral, vas bom kontaktiral ter vam povedal ali sem delo pripravljen sprejeti.
  3. Ko se dogovorimo, da delo sprejmem, se bomo zelo podrobneje pogovorili tudi o specifikacijah, saj bomo lahko kvaliteto dela ocenili izkljueno glede na podane specifikacije.
  4. Ko je izdelek narejen ga ocenite in kot rezultat dobite vso izvorno kodo. To pomeni, da ni nikjer nieesar skritega in da lahko dalje razvijate sami ali pa kdo drug. S plaeilom dogovorjene vsote postane programska koda vaša last.
  5. Glede na specifikacije se bomo dogovorili tudi o plaeilu. Dogovorili se bomo za fiksni znesek in zadaj ni popolnoma nobenih skritih stroškov. O mojem znanju in kvalitetah se lahko preprieate na strani http://www.matjazev.net kakor tudi v tem forumu. Sem magister znanosti s 15 letnimi izkušnjami v celotni paleti razvoja programske opreme (vee si lahko preberete na že omenjeni strani).
  6. Za vsa vprašanja dileme in podobno pa sem vedno dosegljiv na makri@matjazev.net
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
admin
Site Admin
Prispevkov: 3693
Pridružen: Sr Jul 20, 2005 10:06 pm

Odgovor Napisal/-a admin »

Pozdravljeni,

zaradi problemov pri plačilu sem ustanovil podjetje MNet, Matjaž Prtenjak, s.p. in sedaj vam za opravljeno storitev izdam račun. Sedaj ni več nobenih zadržkov glede zakonodaje in tudi nobenih zadržkov, ki bi vam preprečevali hitrejše in udobnejše delo!
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
Odgovori