Upam da mi bo kdo lahko pomagal, ker zadeva je zelo nadležna. Ker mi pri nas ne zna nihče pomagati sem se začela učiti sama - govorim o makrojih.
Začela sem z tem, da mi pošlje list na mail - zadeva je funkcionirala v nulo.
Zdaj ko sem ugotovila, da je to ena čudovita stvar z veliko razsežnostjo, zato želim vedetiveč. Našla sem neke tutoriale kjer je predstavitev z že ustvarjenimi listi za vaje in je primerna tudi za osebe, ki jim je to popolnoma tuje, pa vaš forum, pa si počasi pomagam.
Zadeva se začne nekako tako: do včeraj je excel odpiral normalno. Včeraj sem spremljala ta video, pa en tisti delovni list sem si odprla, klikala malo zraven, malo sama.. V glavnem kar naenkrat opazim, da mi excel, ko ga zaženem odpre še eno okno spodaj; zgornji list je normalenm drugi pa: območje kjer bi moral biti list papirja je sivo sicer vrstice z orodji delajo - če izberem neko orodje lahko v "normalnem" listu delam BP.
Če ta "siv" list zaprem - se zapreta oba. Word dela normalno.
Če uporabim shift+odpiranje dokumenta (to sem pobrala v tem forumu) - odpre OK, če brez- listi podvojeni. Iz tega smatram da je nekaj povezano z kakim makrom- šla sem v VBA, da bi izbrisala makroje- ni šlo zato ampak mi je javilo da bi mogla v nekem dokumentu izbrisati -> nisem našla kje se zadeva skriva, zato sem pobrisala kodo in tudi ustvarjen makro je izginil iz seznama.
Še vedno pa odpira podvojen dokument, in zadeva je hudo nadležna, zato se obračam na vas - kaj bi lahko bilo in kako se tega rešim? Mogoče iščem na napačnem kraju in zadeva sploh ni povezana z tem, ampak to ne vem, zato bom hvaležna za vsako pomoč. Čudoviti ste, hvala