Formula je narejena z ctrl+shift+enter in skopirana v zgornji obrazec. V tabeli imam zamrznjen pogled. Vse rešitve na jutubi lepo delujejo, meni niti ena (niti označevanje celice glede na iskanje...). V katerem tiču zajc grmi
Pogojno oblikovanje ne deluje
Pogojno oblikovanje ne deluje
Imam narejeno tabelo v excelu. Z formulo bi rad označil vrstice, v katerih se pojavlja želena beseda. Ko označim tabelo, izberem pogojno oblikovanje, vnesem formulo: =+AND($G$1<>"";OR(ISNUMBER(SEARCH($G$1;A$20:M$20;1)))), ampak NE dela.
Formula je narejena z ctrl+shift+enter in skopirana v zgornji obrazec. V tabeli imam zamrznjen pogled. Vse rešitve na jutubi lepo delujejo, meni niti ena (niti označevanje celice glede na iskanje...). V katerem tiču zajc grmi

Re: Pogojno oblikovanje ne deluje
Pravite, da iščete besede, vendar funkcija ISNUMBER išče številke oz. pove ali je nek niz številka in ne beseda.
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
Matjaž Prtenjak
Administrator
Re: Pogojno oblikovanje ne deluje
Ja, se oproščam, delam po navodilih iz filmčka, kjer seveda zadeva deluje. Bom še malo raziskoval...