problemi z odpiranjem dokumenta

Pomoč pri delu z MS Excelom
Odgovori
mkralj123

problemi z odpiranjem dokumenta

Odgovor Napisal/-a mkralj123 »

Pozdravljeni!

1.Ko sem poskušala shraniti xls dokument z želenim imenom ("lista prisotnosti_30.11.09.xls") ga ni hotelo shraniti.
2.Preimenovala sem ga v "lista prisotnosti.xls" in se je shranil in ob naslednjem odpiranju tudi odprl.
3. Ker sem želela imeti prvotno ime, sem ga v raziskovalcu preimenovala nazaj v prvotno ime (glej tč. 1). Sprememba imena v raziskovalcu se je izvedla, vendar dokumenta xls pri naslednjem odpiranju ni hotel odpreti.

V Wordu natanko enako poimenovanje, shranjevanje in odpiranje normalno deluje. Uporabljam Office 2007. V čem je problem?

Že vnaprej hvala za pojasnilo!

Tina
admin
Site Admin

Odgovor Napisal/-a admin »

Pozdravljeni, na žalost (ali veselje) to nima nobene zveze z Excelom. Glede na vse zapisano pa tudi močno močno dvomim, da je to vsa informacija oz. sem skoraj prepričan, da ime datoteke ki ste ga zapisali tukaj ni tisto, ki ste ga zapisali v Excelu oz. kasneje v Raziskovalcu... nekje je moral biti še kakšen skrit znak ali kaj podobnega!

Kakšno napako pa je javil Excel?
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
zvonem

Odgovor Napisal/-a zvonem »

MOogče je napaka v načinu zapisa imena (pike pri datumu). Poizkusite ime zapisati v načinu: "lista prisotnosti_30-11-09.xls".
Odgovori