grafi v excelu - tiskanje

Pomoč pri delu z MS Excelom
Odgovori
LIDIJA

grafi v excelu - tiskanje

Odgovor Napisal/-a LIDIJA »

Pozdravljeni! Po dolgem času se spet oglašam. V excelu sem naredila nekaj grafov. Uporabila sem rdečo podlago, pisavo pa belo, da je bilo bolj razvidno. Na ekranu se je vse lepo videlo, ko pa sem zadevo sprintala, so se na nekaterih grafih videli podatki, na drugih pa ne. Vse skupaj sem poslala po mailu sodelavki, ki je nato sprintala na istem (mrežnem) tiskalniku in se je vse videlo. Ne razumem, v čem je problem. Mogoče nastavitve? Prosim za odgovor in lep pozdrav.
Lidija
admin
Site Admin

Re: grafi v excelu - tiskanje

Odgovor Napisal/-a admin »

HM... Ne znam vam povedati, kaj bi lahko bilo narobe, sploh, če je šlo zagotovo za isto datoteko.

Ali ste res iz obeh računalnikov natisnili ISTO datoteko na ISTI tiskalnik?
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
LIDIJA

Ja, res je. Ker mi je bilo vse skupaj čudno, sem poslala datoteko še drugi sodelavki. Njej je isti tiskalnik natisnil tako kot meni - brez podatkov.
admin
Site Admin

Kaj pa verzije Excela ali imate vse tri iste verzije Excela?

Zelo mi je namreč čudno, ker pravite, da so se določeni grafi natisnili drugače kot preostali, zato sklepam, da to ne more biti nastavitev Excela. Po drugi strani pa pravite, da pa eni izmed sodelavk pa so se izpisali vi grafi enako? Potem tudi jaz ne vem, kaj bi lahko bilo...
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
LIDIJA

Pozdravljeni. To je to - sodelavka, ki je lahko vse natisnila, ima excel 2010, midve z drugo sodelavko, pa imava 2007. Se pravi, da je problem v verziji. Kako pa to rešiti? Verjetno naložiti novejšo verzijo, ali...
LP Lidija
admin
Site Admin

:):) Takole na hitro bi res rekel, da je rešitev pač namestitev novejšega Excela, a vam brez podrobnejše raziskave problema tega ne morem svetovati. V kolikor imate Office 2010 kuplen oz. licence imate potem ni problema, sicer pa je dobro problem malce podrobneje raziskati, preden nabavite novo programsko opremo...
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
LIDIJA

Najlepša hvala in LP Lidija
Odgovori