Pozdravljeni!
Na prenosnem računalniku je kar naenkrat prenehalo odpirati sm+pominsko kartico SD. Ko kartico vstavim v računalnik se sliši pisk, da jo je zaznalo, vendar njene vsebine nikjer ne vidim, in tudi v explorerju je ni!
Prav tako se sliši pisk, ko jo odstranim.
Windowsi so XP.
Ali je potrebno kaj nastaviti?
hVALA ZA POMOČ IN
lp
Damjan
prenosnik - vspominska kartica
Re: prenosnik - vspominska kartica
Pozdravljeni,
Potrebno je namestiti ustrezen gonilnik. vendar če vam je to na prenosniku že delovalo potem je verjetno ali poškodovana spominska kartica ali pa sam čitalec.
V kolikor pa vam to še ni delovalo pa je najlažje da greste v Nadzorno ploščo in tam izberete čarovnika za dodajanje nove strojne opreme...
Potrebno je namestiti ustrezen gonilnik. vendar če vam je to na prenosniku že delovalo potem je verjetno ali poškodovana spominska kartica ali pa sam čitalec.
V kolikor pa vam to še ni delovalo pa je najlažje da greste v Nadzorno ploščo in tam izberete čarovnika za dodajanje nove strojne opreme...
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
Matjaž Prtenjak
Administrator
Pozdravljeni!
Kartico sem preizkusil na drugem prenosniku in dela. Ko vstavim in izvlečem kartico se sliši zvok, prav tako če pogledam kateri pogoni so aktivni, mi pokaže, da je aktivna, v raziskopvalcu pa ni ničesar!
Hvala za odgovor in lp
Damjan
Kartico sem preizkusil na drugem prenosniku in dela. Ko vstavim in izvlečem kartico se sliši zvok, prav tako če pogledam kateri pogoni so aktivni, mi pokaže, da je aktivna, v raziskopvalcu pa ni ničesar!
Hvala za odgovor in lp
Damjan
Potem bi pa takole - na daljavo - lahko sklepal samo, da je pokvarjen čitalec kartic
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
Matjaž Prtenjak
Administrator