Komentar več vrstic naenkrat

Pomoč pri delu z MS Excelom
Odgovori
bate

Komentar več vrstic naenkrat

Odgovor Napisal/-a bate »

Zdravo,

g. Matjaž čestitam za novo stran, ki je bolj enostavna in vsaj toliko uporabna kot stara. Najboljše stvari morajo biti najprej zakomplicirane, da so na koncu lahko enostavne.

Zdaj pa enostavno vprašanje:
ali je možno kot komentar označiti več vrstic naenkrat?

lp Brane
admin
Site Admin

Re: Komentar več vrstic naenkrat

Odgovor Napisal/-a admin »

bate napisal/-a: g. Matjaž čestitam za novo stran, ki je bolj enostavna in vsaj toliko uporabna kot stara.
Hvala; sem se odločil, da je po par letih potrebno stvari malce spremeniti in za razliko od ostalih sem se odločil za minimalističen pristop... Upam da uspešno :)
bate napisal/-a:ali je možno kot komentar označiti več vrstic naenkrat?
Hm... Kot komentar ne označujete vrstice, temveč poljubni celici dodate nek komentar in to upam, da je tudi odgovor na vaše vprašanje. Vsaka celica lahko ima komentar in če ga ima je to njen lasten komentar. Več celic skupaj ne more imeti enega komentarja - lahko imajo seveda enakega (vsaka svojega) vendar ne le enega skupnega.
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
bate

Re: Komentar več vrstic naenkrat

Uh, oh,
se opravičujem. V smislu čim manj besedičenja sem le preveč skrajšal.
V mislih sem imel VBA . V Basic-u za Spectrum in Comodore je bil znak za opombo 'REM', v Pascalu so opombe v zavitih oklepajih '{ bla..}' , v VBA je [ ' ] -enojni narekovaj za vsako vrsto posebej...
Torej: ali je možno označiti več vrstic oz večji blok naenkrat? Hvala za odgovor

lp Brane
admin
Site Admin

Odgovor Napisal/-a admin »

Aha; ne tega v VBA-ju ni.
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
bate

'''''
škoda. Pa hvala za odgovor.