makro v excelu

Pomoč pri delu z MS Excelom
Odgovori
alekzandra
Kraj: Ljubljana

makro v excelu

Odgovor Napisal/-a alekzandra »

Ciao, zanima me, kako je sploh povezan program v excelu z uporabo makro-jev. Kajti rešiti moram problem, ki ga zaženeš v excelu z Makro-jem. deluje mi vnos in bolj splošen izpis, ne izpiše pa mi analize. Hvala za pomoč.
admin
Site Admin

Odgovor Napisal/-a admin »

:( Vašega vprašanja, pa na žalost nikako ne razumem. Kaj natančneje vas zanima?
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
alekzandra

Ne morem si pogledati kode od makro-ja, ker so vsi gumbi zaklenjeni razen zaženi ali prekliči.
admin
Site Admin

Koda makra vidite z izbiro opcije: Orodja/Makro/Urejevalnik za Visual Basic ali z bljižnico ALT+F11.

Kateri gumbi so onemogočeni?
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
alekzandra

Zaklenjeni so vsi gumbi razen zaženi in prekliči. Kar se kode tiče, pa je zaklenjena z geslom. Še enkrat hvala za odgovor
admin
Site Admin

:):) Ja pa mi tako povejte. Če je koda zaščitena z geslom, potem pač ne morete do nje. Zakaj pa mislite, da je geslo??

No, če želite na vsak način vdreti v izvorno kodo makra (to ni pravilno in je kaznivo!!!!), pa na internetu obstaja nekaj programov, ki vam lahko pri vdiranju lahko pomagajo.
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
alekzandra

Najprej sem potrebovala in mi je bilo bistveno, da si pogledam kodo, šele sedaj ko sem prišla do nje sem opazila novo in naslednjo oviro. Nič ni bilo načrtovano za vdiranje ali kaj podobnega. Nisem še pravi heker ;)
Odgovori