Najprej, za kodo se morate zahvaliti
adminu in ne meni. Jaz sem imel samo shranjeno v svojem "arhivu", če lahko tako rečem...
Glede vaše želje, pa se mi zdi, da je, kako naj rečem, nekoliko nesmiselna. Zakaj enostavno ne pobrišete cele vrstice zapisa iz spiska, ki se vam naredi na listu in ga pač ne potrebujete? Saj je to enakovredno vaši želji. Morda se boste zamudili le kako sekundo več.

Pa tudi mislim, da teh spiskov ne delate večkrat na dan, ali pač?
Sicer pa se bi jaz tega lotil tako, da bi morda prvo spisek zapisal v nek Listbox, tam označil vse potrebne zvezke in nato prenesel na list. Malo bi moral pobrskati po našem forumu, saj mislim, da bi se našla rešitev. Toda res ne vem, koliko je to smiselno v vašem primeru?

Če bi na vsak način radi rešili zadevo na vaš način, pa si najprej naredite neko formo, nanjo postavite Listbox in en gumb. To je mislim vse kar potrebujete. Napolnite z adminovo kodo Listbox, izberete na Listbox-u potrebne zapise in s pomočjo gumba prenesete zapise na list zvezka. Dalo pa bi se tudi brez gumba...
Saj formo vam mi v vašem zvezku tako ali tako ne moremo narediti. Malo se potrudite, ko se vam bo zataknilo, pa boste tukaj zanesljivo dobili kakšen namig

oz. pomoč.