Pozdravljeni,
Hvala za trud. Ampak mislim da mi to dodatno zaporedje ne bo pomagalo.. ker MBxxx se je lahko na prvi tocki pojavilo 5 krat, na drugi pa samo 3 krat ...ali pa obratno.
Pomeni torej, da mi pri MBxxx_5 ne bo nasel nic, ceprav bi mu dejansko pripadal Mbxxx_3 iz druge tocke..(ker pac tretjic in cetrtic ni peljal skozi drugo tocko, ampak se je prej obrnil recimo..)
Jaz mislim, da se ne bom mogel izogniti pisanju vba.. ker vse zahteva neko dinamiko..
Obvezno moram gledat match registrske, potem pa prvi cas primerjat z ostalimi casi v drugi tabeli, in to tako, da ne sme bit negativni rezultat(cas v osnovni tabeli mora biti manjsi od casa v drugi tabeli).
Torej MBxxx_5 bo imel cas (pri prvi tocki) enkrat pozno popoldne recimo 17:00, MBxxx_3 (pri drugi tocki) pa bo imel 17:15. To bo pravi rezultat. Sedaj mi vrze seveda rezultat od Mbxxx_1 (v drugi tabeli) - ki je manjsi.. in MBxxx_2 (pri drugi tocki) tudi verjetno je, tretji bo pa pravi...torej mora "preletet" vse opcije pri katerih je nasel match registrske in potem prilepit "ta pravo" (to je naslednja vecja ura od tiste v osnovni tabeli).
Sicer pa ja, ce se bodo naslednji koraki, in ce imate se voljo za razmisljat, bom popolnoma sledil navodilom. Ne bom obral nobene druge poti. (zdaj jo sicer sem - rocno

- ker sem ze zgubil dan za metanje formul sem ter tja). Ampak za naslednje primere bo seveda dobrodosla avtomatizacija.. navsezadnje gre tukaj za par tisoc vozil...in rocno delo traja..traja...
Se enkrat hvala za trud.
LP