V tabeli npr. [E10:N16] imam vpisane številke loto sistema. V koloni [C10:C17] pa vpisane izžrebane številke. Želim napisati makro v katerem bi s pritiskom na gumb [OZNAČI] obarvalzadete številke po kolonah v tabeli. Z drugim gumbom [RAZVELJAVI] pa bi barve izbrisal.
Istočasno naj bi se v drugi tabeli od [P11:V11] izpisalo število dobitkov (3+1, 4, 5, 6, 6+1, 7[bog ne daj] ).Če ni dobitka, se izpiše črtica (minus).
Zanimivo? lp Brane
Makro za Loto
Re: Makro za Loto
In kaj konkretno vas muči?bate napisal/-a:Želim napisati makro v katerem bi s pritiskom na gumb...
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
Matjaž Prtenjak
Administrator
Upal sem, da sem napisal dovolj razumljivo. Malo bolj konkretno: želim, da se v tabeli kjer so številke mojega sistema s pritiskom na gumb obarvajo celice, ki imajo enako številko, kot je v tabeli med izžrebanimi številkami.admin napisal/-a:In kaj konkretno vas muči?bate napisal/-a:Želim napisati makro v katerem bi s pritiskom na gumb...
Upam, da nisem zakompliciral!?
lp Bate
E dragi moj 'bate' potem pa ne morete napisati, da želite napisati makro, temveč da želite da vam napišemo makro... To samo kot opomba 
Mislim, da ste bili dovolj razumljivi in da je bolj ali manj jasno kaj potrebujete. Vprašanje pa je ali vam bo kdo makro tudi zares napisal.
Mislim, da ste bili dovolj razumljivi in da je bolj ali manj jasno kaj potrebujete. Vprašanje pa je ali vam bo kdo makro tudi zares napisal.
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
Matjaž Prtenjak
Administrator
Hoj Cedra, se zahvaljujem. Nisem kakšen 'znalac', ampak zgleda, da je to to. Moram še preštudirati.
lp, Brane
ups! gospod Matjaž se opravičujem. Vidim, da za makre velja drug 'sistem'. Vprašnje bi moral formulirati drugače!? lp
lp, Brane
ups! gospod Matjaž se opravičujem. Vidim, da za makre velja drug 'sistem'. Vprašnje bi moral formulirati drugače!? lp