Tiskanje "side by side"

Pomoč pri delu z MS Excelom
Odgovori
sonofagun

Tiskanje "side by side"

Odgovor Napisal/-a sonofagun »

Pozdravljeni.

Prosil bi za pomoč pri še enem novem problemu: podatke imam namreč zapisane v prvih treh stolpcih in 250-tih vrsticah (kar je tudi izbrano območje tiskanja). Ko želim te podatke natisniti, mi v predogledu pokaže 6 listov, ki pa so vsi napol prazni (desna stran lista). Obstaja nastavitev, s katero bi lahko nadaljeval s tiskanjem na desni strani lista, da bi ga lahko bolje izkoristil? Poizkušal sem z nastavitvijo 2 strani/list, a brez uspeha. Želel bi, da je končni učinek enak, kot če bi v Wordu te podatke razdelil v dva stolpca ... Ampak upam, da se da to rešit v Excelu, brez kopiranja v Word.

Upam, da sem dovolj jasno razložil, pri čem bi želel pomoč.

Lep pozdrav,

Gregor
admin
Site Admin

Re: Tiskanje "side by side"

Odgovor Napisal/-a admin »

Odgovor je skrajno preprost - NE.

V tiskanju ne. Excel vedno natisne tisto, kar mu rečete, da naj natisne in v takšni obliko, kot je na Excelovem delovnem listu... če želite podatke še v stolpcih E,F, Djih morate tja prekopirati, prenesti, prepisati... oz., pač na nek način tja spraviti.

kar se tiče opcije 2 lista na eno stran pa morate to razumeti natanko tako kot piše. Excel vzame list takšen kot je, ga pomanjša za 50%, mu pridruži še drug list, ki ga je ravnotako pomanjšal za 50% in ju natisne skupaj.
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
sonofagun

Re: Tiskanje "side by side"

Odgovor Napisal/-a sonofagun »

Škoda. Bomo poiskali drugo rešitev.

Hvala za odgovor :-)
Odgovori